dimarts, 29 d’octubre del 2013

La fulla que volia volar

Vosaltres sabeu la història de la fulla que volia aprendre a volar?
 
Els Policies l'hem descobert avui i ens ha agradat tant, que l'hem representat i tot!!!
 



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
La petita fulla d'aquest conte vol aprendre a volar, però té tanta por que no s'atreveix a intentar-ho, fins que un dia plujós coincideix amb un ocellet molt trist, doncs no pot seguir volant perquè ha quedat xop per la pluja i no pot arribar al niu dels seus pares. La fulla l'ajuda, fent-li de paraigua i quan l'ocellet té les plomes seques, li diu a la fulla que s'agafi ben fort de les seves plomes perquè experimenti la sensació de volar. Junts arriben al campanar, on els pares de l'ocellet els reben amb molta alegria i li proposen a la fulla que es quedi a viure amb ells.
 
Que bonic!!!
Pintem els personatges!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I sabeu una cosa? La fulla va aprendre a volar perquè cada dia ho intentava una estoneta amb l'ajuda dels tres ocellets. I els dies de pluja, la fulla, en senyal d'agraïment, segueix fent de paraigua al petit ocellet perquè pugui volar fins allà on vulgui.

 
Que bonic és ajudar als altres, oi? I és que tal com hem vist en aquest conte, costa ben poc fer una mica més feliç als altres. I encara costa menys esforçar-nos una mica cada dia per arribar a aconseguir allò que volem. Això sí, cal tenir paciència i mirar d'intentar-ho. Mireu la fulla, amb esforç i dedicació, va aprendre a volar!!!
 

Els nostres titelles!!!


Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada