dimecres, 11 de desembre del 2013

Padrins de lectura

Aquest curs engeguem una nova activitat que ens permetrà conèixer molt millor els nostres companys més grans de l'escola i gaudir de la lectura d'una manera diferent. 

Aquesta setmana hem conegut els nostres padrins, els alumnes de 5è, alhora que ells també han conegut els seus fillols, els Policies del parvulari! Com fan els padrins, tindran cura de nosaltres, ens explicaran contes, ens ajudaran a llegir, ens explicaran coses, ens escoltaran, ens sorprendran... I nosaltres, com a fillols, segur que aprenem molt amb el nostre padrí o padrina!! 

Qui serà el nostre padrí o padrina?

A la primera trobada vam omplir el contracte d'Apadrinament Lector i cada padrí va explicar un conte al seu fillol, un conte que vam escollir nosaltres de la biblioteca. Va ser una estona molt maca! I en marxar, ens van regalar un bonic punt de llibre fet per ells mateixos!!!





Sabeu que els nens i nenes de 5è també van aprendre a llegir amb el llibre de La lluna i les lletres? Tots ells van reviure bonics records del seu pas per P5, es van adonar de coses que ja havien deixat enrere i sobretot, que s'havien fet grans, molt grans!!

Nosaltres també ens anirem fent grans i quan fem 5è, serem padrins dels nens i nenes de P5! Quina il·lusió!!!

Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada