dimarts, 25 de març del 2014

Llet màgica!!!


Llet, oli corporal, aigua, recipients, pebre, colorants, sabó, bastonets de cotó… què farem amb tot això?

Els Policies hem experimentat què passa quan, en un recipient amb llet i pebre li tirem una goteta de sabó! Hem vist què passa si tirem colorant a l'aigua i a l'oli hidratant i també hem après com fer màgia amb la llet i colorants!! Només cal tirar-hi unes gotetes de colorant i de sabó i....sorpresa!!! ! Nosaltres hem transformat els bastonets de les orelles en varetes màgiques, tot sucant-los al pot de sabó!!
Voleu saber què passa quan posem sabó a la llet amb pebre? Creieu que els colorants es barregen tant amb aigua com amb oli corporal? Us imagineu què passa si amb la vareta màgica toquem la llet amb els colorants? Realment, no ens esperàvem  que passés el que hem observat!!! Ens hem quedat tots ben sorpresos!! Mireu....

LLet i pebre
Què passarà?


Oli corporal, aigua i colorant

Oli corporal, llet i colorant
Fusió de colors!!!














Quan sucàvem la vareta màgica  a la llet amb pebre, es formava un cercle que es feia gran de cop! Els colorants fan canviar l'aigua de color, en canvi damunt de l'oli corporal queden tot de boletes que no es poden barrejar!!! El més sorprenent, la fusió de colors que resulta de sucar la nostra vareta màgica a la llet amb colorants!!! Els recipients semblaven ben bé unes obres d’art com les de Joan Miró!! 
Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada