dilluns, 3 de novembre del 2014

Happy Halloween!!!

Un any més hem viscut la festa de Halloween a les classes d'anglès, entre carbasses i contes divertidíssims de fantasmes. Aquesta vegada, hem anat una mica més enllà, i a la classe de plàstica, amb l'ajuda de la Cèlia, li hem donat vida a una súper carbassa i hem fet d'una simple pumpkin una magnífica Jack O' Lantern!!! 



I res millor que acompanyar la sessió pintant i decorant una senyora carbassa i dibuixant una súper teranyina que han donat molt de color a aquesta festivitat tan misteriosa!!!





A les classes d'English, a més a més de recordar tot el que ja sabíem sobre Halloween, pumpkins, Jack O'Lanterns i "trick-or-treat", també vàrem aprendre un petit chant! Ens voleu veure?



I també vàrem recordar el conte d'en GUS GHOST, un fantasma que la nit de Halloween decideix escoltar a tothom que li diu de quin color s'ha de pintar, quin color és el millor. En Gus s'entristeix quan no pot anar a celebrar Halloween amb els seus amics, de tant i tant que li pesen els colors. Fins que el mussol savi li diu que de millor color no n'hi ha cap i que simplement el seu és el millor color!


Petonets!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada