dissabte, 17 de novembre del 2018

Visita al Museu Egipci



En aquesta entrada podreu fer un tastet de com va anar la visita de pares i fills i filles al Museu Egipci.

El diumenge al matí la classe dels Egipcis vam visitar el Museu Egipci de Barcelona. Ha estat molt especial perquè, aquest cop, han vingut també els pares.

La visita ha estat d'allò més interessant. El nostre guia, en David, ens va explicar moltes coses sobre els egipcis que no sabíem. Hem fet moltes preguntes i també hem pogut explicar tot el que ja sabem.

En David ens ha explicat com eren les tombes dels faraons i de la gent benestant. Com estaven fets els sarcòfags i que els egipcis portaven perruques!

També ens ha explicat com dormien. Ens ha ensenyat els seus estranys "coixins", que eren de fusta!

Hem pogut veure una mòmia de debò i com era d'important pels egipcis conservar el màxim possible el cos del difunt. En David ens ha explicat com preparaven el cos i què són els vasos canopis, uns recipients especials amb formes d'animals on es posaven les vísceres.

També hem vist una reproducció d'una tomba egípcia, plena de dibuixos i jeroglífics. Ens ha explicat les fascinants creences sobte la mort, el pas a l'altra vida i els seus Déus.

Ha estat una visita molt interessant que ens ha ajudat a entendre i aprendre una mica més de la vida dels antics egipcis !













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada