Recordeu que us vam dir que vam comprar codonys al mercat? Doncs avui, la mare del Pere, la Susaina, ens ha explicat i ens ha fet una gran demostració de com es prepara el codonyat.
Primer cal netejar els codonys i un cop ben nets, els pelem i els tallem a trossets.
![]() |
Tallem els codonys a trossets |
![]() |
També ens cal una llimona! |
Després pelem una llimona i ho posem tot a batre. No podem oblidar-nos pas del sucre!
Uaaaau, aquest aparell de la Susaina és màgic!!! Els trossos de codony i de llimona i el sucre s'han convertit en una massa que fa molt bona olor!!!!
![]() |
Ooooh!!! Quin canvi!!! |
I ara a coure!!! Quina bona olor feia la classe!!! Voleu veure com queda la massa després?
![]() |
No ho toqueu, que crema!! |
I el millor de tot, que a part de gaudir d'aquesta estupenda demostració, la Susaina ens ha repartit una mica de codonyat amb uns originals paperets de magdalenes!!!
![]() |
Amb molta cura... |
![]() |
Per nosaltres!!! |
Ara només cal nevera i demà a gaudir-lo!!!
Voleu saber un secret molt dolç? Si arrebosseu el codonyat amb ametlla picada, us en llepareu els dits!!!
MOLTES GRÀCIES SUSAINA I XAVI!!!
ENS HEU FET PASSAR UNA TARDA MOLT I MOLT DOLÇA
Una forta abraçada!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada